Selectie

Dit overzicht wordt niet getoond voor gearchiveerde actiejaren

Menu

Selectie

  • Open het gewenste fonds en actiejaar

  • Selecteer in het menu Uitnodigingen > Uitnodiging > Selectie

Selectieresultaat

In dit overzicht staan alle ingeschreven geregistreerden die bij de selectie van dit fonds behoren.
Bij het maken van een uitnodigingsronde kan een deel uitvallen, dit staat onder tabblad Bestanden > Uitval

Fonds - selectie - selectieresultaat

Fonds - selectie - selectieresultaat
1

Het selectieresultaat wordt niet minder na het aanmaken van uitnodigingen of opvoeren van deelnemers (dit was voorheen wél het geval).

Met behulp van de knop Selectie collectief deelnemer maken start u een wizard die u helpt om voor alle personen in het selectieresultaat in één keer ene toezegging te maken.
Hierbij kunt u aangeven welke gegevens wel of niet uit voorgaande jaren moeten worden overgenomen, en andere instellingen fondsinstellingen.

Nog niet uitgenodigd

In dit overzicht staan alle ingeschreven personen die bij de selectie van dit fonds behoren, maar waarvoor in dit actiejaar nog geen brief is gemaakt en nog geen toezegging aanwezig is.

U moet hierbij denken aan de personen die na het aanmaken van de uitnodigingen tot de doelgroep zijn gaan behoren, bijvoorbeeld doordat zij een bepaalde leeftijd hebben bereikt of zich in uw gemeente gevestigd hebben.

Fonds - Selectie - Nog niet uitgenodigd

Fonds - Selectie - Nog niet uitgenodigd

Uitsluitingen

In dit overzicht staan alle personen die bij de selectie van dit fonds behoren, maar die voor dit specifieke fonds een uitsluiting hebben.

Fonds - selectie - uitsluitingen

Fonds - selectie - uitsluitingen

Selectie collectief deelnemer maken

Met de knop Selectie collectief deelnemer maken maakt u iedereen in de selectie direct deelnemer zonder brieven te genereren.