Gebruiker deblokkeren

Als veiligheidsmaatregel wordt een gebruiker na drie foutieve inlogpogingen (automatisch) voor vijf minuten geblokkeerd.
Gedurende deze tijd kan er met de betreffende gebruikersnaam niet worden ingelogd.

Na 5 minuten geeft LRP de gebruikersnaam weer vrij om in te loggen.

Als de gebruiker zijn/haar gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet (wachtwoord vergeten), dan kan de LB opnieuw een gebruikersnaam en of wachtwoord invoeren. Zie Gebruiker bewerken