Afdrukken

Maak uw keuze

Inleiding

Zoals veel toepassing is ook LRP een web-gebaseerde applicatie die u vanuit uw browser (Firefox, Chrome, Edge, Safari) bedient.
Dit betekent dat LRP niet kan afdrukken naar uw printer, dat verloopt 'indirect' via het aanmaken van een pdf of een CSV-bestand. Dit pdf-bestand of CSV-bestand kunt u dan afdrukken.

U kunt in LRP allerlei overzichten, 'kaarten', lijsten, en brieven / etiketten genereren.
Sommige overzichten zijn niet wijzigbaar, andere kunt u volledige naar wens opmaken (bijvoorbeeld brieven met behulp van sjablonen)

Drukwerk uitbesteden

Met name de hoeveelheid brieven die worden aangemaakt ten behoeve van fondsen / acties, met name kerkbalans, kan wel eens bezwaarlijk zijn om zelf af te drukken.
Ook het zelf afdrukken van acceptgiro's is gebonden aan allerlei randvoorwaarden (juiste contract bij de bank, drukwerk laten controleren door Equens, etc.).

Al dit, en ander drukwerk kunt u uitbesteden aan het LRP-team (order-afdeling) van de Dienstenorganisatie. U kunt uw bestelling gemakkelijk invoeren waarbij u uit een ruime keus aan soorten drukwerk, enveloppen, (eigen) bijlagen en verzending kunt kiezen.