Financiële e-mails

Wat kan er niet?

De algemene e-mail faciliteit van LRP is geen vervanger voor het e-mailen vanuit fondsen.

U kunt met een algemene e-mail:

  • geen personen uitnodigen met behulp van een link voor het invullen van een gepersonaliseerd online toezeggingsformulier.
    de code #link# in het e-mailsjabloon werkt niet als u de e-mail niet vanuit een fonds verstuurt; in LRP heeft u dan ook geen deelnemers in het fonds.
  • geen deelnemers uitnodigen om een individuele online betaling te doen.
    de code #link# in het e-mailsjabloon werkt niet als u de e-mail niet vanuit een fonds verstuurt; in LRP heeft u dan ook geen ontvangsten in het fonds.

Wat kan er wel?

Met de algemene e-mail mogelijkheden van LRP kunt u mensen benaderen met het verzoek om een donatie te doen voor een specifiek doel. U kunt dit gebruiken voor incidentele financiële acties waarvoor u in LRP geen fonds heeft/wenst.

Met de algemene e-mail mogelijkheden van LRP kunt u mensen benaderen met een link naar een betaalpagina die door uw eigen bank of andere financiële instelling (Paypal, Mollie, Stripe, etc.) wordt aangeboden.
U kunt dit gebruiken voor incidentele financiële acties waarvoor u in LRP geen fonds heeft/wenst.

Iedere ontvanger krijgt dezelfde link!

U kunt geen qr-code in de e-mail opnemen, maar u kunt wel een qr-code en begeleidende tekst in een document (bvb in Word) plaatsen, dit document omzetten naar pdf, en deze pdf als bijlage meesturen met de e-mail.

Iedere ontvanger krijgt dezelfde qr-code!

Spam

E-mails waarin om geld wordt gevraagd, ook met vermelding van IBAN en naam ontvanger, worden heel snel als spam gezien en door de providers in de spamfolder van de ontvanger geplaats, of geblokkerd!