Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen:

1

Nee, oude selecties worden niet geconverteerd naar nieuwe selecties.

Dat is correct. Als eigenaar kunt u een selectie met iemand anders delen, zodanig dat hij/zij hem kan gebruiken.
Deze gebruiker kan de selectie echter niet aanpassen. Indien gewenst kan de andere gebruiker uw selectie kopiëren en die gekopiëerde selectie naar eigen wens aanpassen.

1

In de oude selecties kon u willekeurig 'losse' geregistreerden én groepen met 1 of meer geregistreerden insluiten en uitsluiten.
Vanwege de vereenvoudiging van de nieuwe selecties is er voor gekozen om:

  • uitsluitingen alleen nog via groepen en vrije gebieden, en
  • insluitingen alleen via groepen en te laten verlopen.

In plaats van enkele losse insluitingen plaatst u deze losse insluitingen in een groep en plaats die groep in de insluitingen zoals hieronder weergegeven: In de oude selectie in LRP kunt u losse insluitingen en uitsluitingen eenvoudig als groep bewaren, waarna deze groep in de nieuwe selectie is te gebruiken:

Groepen worden niet automatisch bijgewerkt!