Bezoeken

Bij de Geregistreerde en PE gegevens staan onder het kopje Bezoeken de bezoeken van alle leden van de pastorale eenheid.

Bezoeken registreren

U kunt hier bezoeken registreren voor de persoon die u hebt geselecteerd (links in het scherm). Bezoek De bezoeken (niet te verwarren met de notitie!) die u registreert zijn zichtbaar voor alle pastorale medewerkers in uw gemeente die de betreffende geregistreerde kunnen inzien.

Bezoek

Bij elk bezoek kunt u een notitie vastleggen.
Van deze bezoeknotitie kunt u de zichtbaarheid instellen:

  • Persoonlijk: deze bezoeknotitie kunt u alleen zelf zien;
  • Pastoraal: alle pastorale medewerkers in uw (wijk)gemeente die de betreffende geregistreerde kunnen zien mogen deze notitie inzien.
Bezoeken verplaatsen

U kunt één bezoek of meer bezoeken tegelijkertijd verplaatsen naar een andere geregistreerde (bijvoorbeeld een achtergebleven partner, etc.). U kunt alleen bezoeken verplaatsen die:

  • u zelf heeft aangemaakt;
    of
  • waarvan de maker geen actieve LRP-gebruiker meer is.

Bezoek

Selecteer de bezoeken die u wilt verplaatsen en klik op de knop Verplaatsen, LRP zal nog om een bevestiging van het verplaatsen vragen.

Persoonlijke notities van niet actieve LRP-gebruikers zijn niet meer aanwezig in LRP en zullen dan ook niet worden verplaatst.

Overzicht alle bezoeken

In het menu onder Overzichten => Alle bezoeken ziet u in één overzicht alle bezoeken die u zelf heeft geregistreerd of waar u rechten op heeft om te zien.